VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS

Teamindeling bekend 

De nieuwe teamindeling voor de competitie komend seizoen is bekend. Het was wederom een flinke puzzel. Helaas is het niet gelukt om 3 damesteams samen te stellen. Ook bij de heren was het even puzzelen gezien het lage aantal heren dat bij heren 1 is overgebleven. In goed overleg is dan ook besloten dat Heren 1 komend jaar derde klasse gaat spelen. Op deze manier kunnen de heren van elkaar lenen komend seizoen gezien de krappe bezetting. 

Dames 1

Dames 2

Meisjes A-1

Sibylla

Annemarie

Renske

Rosalyn

Marga

Laure

Dapne

Froukje

Geline

Anneke

Frea

Maaike

Sylvia

Sandra

Chantal

Astrid

Richtje

Merlinde

Linda

Janet

Malou

Janne

Trijnie

Judith

Angela

Els

Jaela

Mellanie

Margarietha

Essine


Heren 1

Heren 2

Meisjes B-1

Koos

Jack

Rosa

Jan F.

Henk

Vera

Jan K.

Bas

Amarins

Wolf

Egbert

Saira

Erik

Eduard

Elise

Mark

Ger

Esmée

Rick W.

Cees

Anouk


Wim

Marieke


Marcel

Irza

Sponsorkliks - Bestel online artikelen en sponsor VC Blijham

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. Je kunt bestellen bij de meeste bekende webwinkels, zoals Bol.com, Coolblue, etc. Kijk zelf maar! 

Jeugd Volleybal Kamp 2018

Op 1, 2 en 3 juni 2018 is het weer zover, het jaarlijkse VC Blijham jeugd volleybalkamp. Dit jaar hebben we een groepskampeerveld en tenten gehuurd op camping “De Vledders” in Schipborg. We hebben er weer zin in en maken er samen een sportief maar vooral ook gezellig weekend van. Klik hier voor Flyer.

Vacature: Voorzitter gezocht !

Per 1 juli 2018 zal Sylvia Fokkens stoppen met haar voorzitterschap bij de VCB. Daarom zijn we op zoek naar een opvolger/opvolgster voor de taken van de voorzitter. Heb jij interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur via secretaressevcb@live.nl. 

Ingevulde vacatures: 

  1. Wedstrijdsecretariaat: Vanaf 1 januari 2018 heeft Jack PLoeger de functie van wedstrijdsecretaris op zich genomen. Bas Hartog geeft langzaam zijn taken over aan Jack. Bedankt Jack
  2. Leden Technische Commissie: In de technische commissie was alleen Janet Renken overgebleven, dat was nauwelijks te doen. Daarom zijn we ook blij te vermelden dat Wim van Echten en Sandra Gelling de TC komen versterken. Bedankt Wim en Sandra.

Activiteiten programma en organisatie 2017-2018

Activiteit

Maand

2018

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Jeugdkamp

Juni / Juli

Dames 2

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

26 mei

Dames 1 & Heren 2

Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.